SifresizTakipci

YouTube İzlenme Hilesi

YouTube İzlenme Hilesi Nasıl Yapılır

YouTube video paylaşım ağlarının en üstte gelen platformu olduğunu bilmeyenimiz yok, hemen hemen herkesin bir google hesabı mevcuttur, bazen gerektiğinde bazense kanal açarak ilerlettiğimizde illaki neden bu kadar izlenim alıyorum, daha fazla izlensin istiyorum fakat olmuyor diye kendimize veya değişik arkadaşlarımıza sormuşluğumuz olmuştur. Peki YouTube’da izlenme hilesi nasıl yapılır, böyle bir şey olası mümkün mü diye soracak olursanız tabi ki olur, gelin şimdi size işin aslını anlatalım.

YouTube İzlenme Kasma

Yukarıda göstermiş olduğumuz şekilde yüzlerce izlenme kazanabilirsiniz, fakat bu işi büyütmek istiyorum derseniz sizin vds almanız gerekiyor ve bu işlemi internette yer alan botlara bırakmanızı öneriyoruz, ancak şöyle bir şey var ki en iyi izlenme sayısını yakalamak organik olarak gelen veya sosyal medya ile çekilen izlenmedir, bu yüzden bu tarz izlenme hilesi yapacak olursanız videonuzdan izlenmelerin silinme ihtimalini de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

YouTube İzlenme Hilesi

YouTube izlenme hilesi yapmak istiyorsanız evvela izlenme kazanmak için oldukça fazla seçenek olduğunu bilmeniz gerekiyor, bunlardan bazıları internette karşımıza çıkan izlenme hilesi siteleri, diğer bir seçenek ise bota bırakıp izlenme kasma hileleri veya vds ile beraber yapılan diğer izlenme kasma türleri. Bu şekilde ansızın fazla olarak izlenme kazanabilirsiniz, fakat  dns kullanarak’da bu işlem yapılabilir, bilgisayarınıza chrome eklentisi olarak zenmate’yi kurun ve video linkinizi koypalayın, zenmateyi açın ve url’ye giriş yapın. (Gizli sekme aracılığı ile) Daha sonra ülke değiştirin ve tekrardan url’ye girin. Bu işlemi daimi tekrarlayarak izlenme sayınızı arttırabilirsiniz.

Admin

Siz değerli takipçilerimize sosyal medya hesaplarınızın çalınmaması için en doğru takipçi arttırma yöntemleri ve sosyal medya siteleri hakkında güncel bilgileri sunuyoruz