SifresizTakipci

İnstagram Şifresiz Takipçi Hilesi

şifresiz takipçi hilesi

Neden Takipçi Arttırmalıyız ?

İnstagram günümüzde hepimizin severek kullandığı, olmazsa olmaz bir sosyal medya uygulaması haline geldi. E haliyle çoğumuz takipçilerimizin hızla artmasını, paylaştığımız resim ve videoların daha çok beğeni almasını istiyoruz. Beğeni ve takipçi yarışına bizler de dahil olmak için uğraşıyoruz. Bunu kendi tanıdıklarımızla başaramayınca değişik  yollar araştırmaya başlıyoruz. Peki instagram takipçilerimizi yükseltelim derken yanlış uygulamalara, hesap bilgilerimizi isteyerek üye girişi yapan yanlış sitelere girersek ne olur? 

Hesap Kullanıcı Adı ve Şifresi İsteyen Takipçi Siteleri

şifre isteyen takipçi siteleri

Takipçi arttırmak için girdiğiniz ve takipçi göndermek için sizin sosyal medya hesabınızın kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapmanızı isteyen sitelerin tek amacı hesaplarınızı kullanarak para kazanmaktır. Kısaca kişi sizin şifrenize ulaşmış oluyor ve sizi farklı kişileri takip etmeniz için havuza ekliyor böylelikle hesabınızın takipçisini arttırayım derken şifreniz üçüncü kişilerin eline geçerek üstüne sizde farklı hesapları takip etmeye başlıyorsunuz ve bu kişide bunun üzerinden çok güzel paralar kazanıyor.
Önerimiz böyle siiteleri kullanmamanızdır.

Şifresiz Takipçi Hilesi Nasıl Yapılır ?

Takipçi Paneli denilen siteler vardır. Ücretsiz hizmet sunmazlar ancak 1000 takipçi 1,00 TL gibi komik fiyatlandırmaları vardır. Bu sitelerden hesap şifrelerinizi vermeden güvenle sipariş verebilirsiniz. Bu sitelerin sistemi  yurt dışı sitelerinden çalışmaktadır. Yani kısaca yurt dışında instagram açıklarından yararlanarak takipçi hizmeti sağlayan sitelerden kendi komisyonlarını koyarak sizin adınıza sipariş verirler.  Tabi ki bu sistem otomatik işlenmektedir yani siz sipariş girince bir başkası da orada sipariş girmemekte siparişinizi girer girmez saniyesinde iletilir ve sistem yoğunluğuna göre takipçileriniz hesabınıza en hızlı şekilde düşer. Hesabınızın şifresini hiç bir şekilde vermeyerek hesabınız güvenli kalır tek dikkat etmeniz gereken kural hesabınızın gizli olmamasıdır.

Şifresiz Takipçi Hizmeti Sunan Siteler 

Sizde  instagram şifresiz takipçi paketlerinden uygun ücretlerle satın almak için https://sanaltakipci.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Admin

Siz değerli takipçilerimize sosyal medya hesaplarınızın çalınmaması için en doğru takipçi arttırma yöntemleri ve sosyal medya siteleri hakkında güncel bilgileri sunuyoruz

2 Yorum

avatar

İnstagram Güvenilir Takipçsi sitesi : ucuz takipçi

avatar

instagram takipçi için tıklayın: takipcikenti.com